Önce İnsan Sonra Haber

İmamoğlu: Düğüm yoktu ki..

Ankara'da gözler Ekrem İmamoğlu, Kemal Kılıçdaroğlu buluşmasındaydı.

Gündem 20 Aralık 2022 Salı / 1 yıl önce
İmamoğlu: Düğüm yoktu ki..

Ekleyen: Kozmiktürk

Kozmiktürk-Haber Merkezi

CHP grup toplantısı için Ankara'ya gelen İmamoğlu, "Saraçhane düğümü çözüldü mü?" sorusuna "düğüm yoktu ki" yanıtını verdi.

Ankara'da gözler Ekrem İmamoğlu, Kemal Kılıçdaroğlu buluşmasındaydı. "Ahmak Davası"nda ceza almasının ardından yaşananlar nedeniyle dikkatlerin çevrildiği İmamoğlu davet üzerine TBMM'de CHP grup toplantısına iştirak etti.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun'la kol kola salona giren İmamoğlu Kılıçdaroğlu, Engin Özkoç ve Seyit Torun'la yan yana oturdu. Ardından da Kılıçdaroğlu'nun konuşmasını dinledi. Zaman zaman alkışlara eşlik eden İmamoğlu'nun çok içten davranmaması dikkat çekti.

Toplantı sonunda yine Torun'la yanyana yürüyen İmamoğlu buradan Kılıçdaroğlu'nun makam odasına çıktı. Makamda yaklaşık 15 dakika kalan İmaoğlu yine Seyit Torunla birlikte aşağı inerek aracına bindi.

"Saraçhanedeki düğüm çözüldü mü?" sorusu üzerine İmamoğlu, "Düğüm yoktu ki" karşılığını verdi ve Meclis'ten ayrıldı. İmamoğlu ayrıca, Meclis mesaisi için, "Gurur dolu bir gündü" yorumunu yaptı.

Seyit Torun "yemeğe mi gidiyorsunuz denmesi üzerine belki kahve olabilir" yanıtını verdi.

Kılıçdaroğlu'nun grup toplantısındaki, "Belediye başkanımız Ekrem İmamoğlu bugün buradadır. Sizin bilmediğiniz ama bizi yakından tanıyanların, dostlarımızın, yol arkadaşlarımızın iyi bildiği bir şeyi bu kürsüden sizlere ifade edeceğim. Ekrem İmamoğlu ile baba-oğul ilişkisi gibiyiz. Kendisi CHP'nin evladı olduğu kadar benim de evladımdır, ona sahip çıkmak benim de boynumun borcudur. Şimdi saraycılara sesleniyorum. Çekin arabanızı, bu kantar sizi çekmez" ifadeleri dikkat çekti.

imamoğlukılıçdaroğlumeclis