Önce İnsan Sonra Haber

Bu kaçıncı? Toplayın artık başıboş köpekleri..

Olay, 28 Ağustos günü akşam saatlerinde Kemaliye Mahallesi Cafer Baran Caddesi’nde meydana geldi.

Gündem 30 Ağustos 2022 Salı / 2 yıl önce
Bu kaçıncı? Toplayın artık başıboş köpekleri..

Ekleyen: Kozmiktürk

Konya'nın Kulu ilçesinde evlerinin önünde sahipsiz bir köpeğin saldırısına uğrayan Çınar S. (9) boğazından ve başından yaralandı. Hastaneye kaldırılan Çınar S.’nin yaralarına 40 dikiş atıldı. Kayseri'nin Develi ilçesinde de grup halinde gezen başıboş köpekler vatandaşları tedirgin ediyor. Sık yaşanan bu olaylar özellikle çocuklarımız için büyük tehlike oluşturuyor. Yetkililer bir an önce her yerdeki başıboş köpekleri toplayıp barınaklara götürmeli. İnsanlar da cadde, sokak ve parklarda huzur içinde dolaşabilmeli..

Olay, 28 Ağustos günü akşam saatlerinde Kemaliye Mahallesi Cafer Baran Caddesi’nde meydana geldi. Evlerinin önünde yerde yatan sahipsiz köpeği sevmek isteyen Çınar S., hayvanın saldırısına uğradı. Çınar S., boynundan ve kafasından yaralandı. Çocuğun çığlıkları üzerine yardıma koşan çevredekiler köpeği uzaklaştırdı. Ambulansla Kulu Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Çınar S.,’nin başına ve boynuna 40 dikiş atıldı. Kuduz aşısı da olan çocuğun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.DHA

KAYSERİ DEKİ MANZARA

Kayseri'nin Develi ilçesinde grup halinde gezen başıboş köpekler vatandaşları tedirgin ediyor. 

Develi'de sayıları 15-20'yi bulan ve grup halinde ilçe sokaklarında gezen başı köpekler, halkta korkuya neden oluyor. Geçtiğimiz günlerde bazı vatandaşlar köpeklerin saldırısına uğrarken, başıboş gezen köpekler vatandaşlarca cep telefonuyla kayda alındı.

İlçe halkı, bir olumsuzluk yaşanmaması için yetkililerden yardım bekliyor.İHA

köpekterörü