Önce İnsan Sonra Haber

Karamollaoğlu: Bu bizim olmazsa olmazımız..

Biz yine ahlaki ve manevi değerlerimizin ihyası için çalışmaya gayret edeceğiz.

Gündem 27 Mart 2023 Pazartesi / 1 yıl önce
Karamollaoğlu: Bu bizim olmazsa olmazımız..

Ekleyen: Kozmiktürk

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen Saadet Partisi Genişletilmiş İstanbul İl Divanı Toplantısı'nda konuştu. Karamollaoğlu, seçimlerden, ittifaklara, aile kavramından Büyük Ortadoğu Projesine kadar birçok konuda önemli mesajlar verdi. 

Millet İttifakı'nın 6 üyesi olarak aralarında bir mutabakat sağladıklarını aktaran Karamollaoğlu, "Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanı seçileceğini hemen hemen garanti gibi görüyorum" dedi.

Merhum Milli Görül Lideri 54. Hükümet Başbakanı Necmettin Erbakan'ın Saadet Partisi Genel Başkanı olarak hayata veda ettiğini söyleyen Karamollaoğlu, "Erbakan Hocamız, son nefesini verirken nasıl bu davaya sahip çıktıysa biz de bu davaya hayatımızın sonuna kadar sahip çıkacağız, eğer hakiki manada Milli Görüşçü'ysek. Prensiplerimiz değişmedi. Biz yine ahlaki ve manevi değerlerimizin ihyası için çalışmaya gayret edeceğiz. Bu bizim olmazsa olmazımız. Ancak zayıf bir dünya bu idealleri koruyamaz, taşıyamaz. Bunun için de maddi kalkınmaya mecburuz. Ülkemizde yaşayan her insanın rahat çalışacağı bir işi, geçimini sağlayacak kadar bir ücrete sahip olması icap eder. Bu bizim idealimiz." ifadelerini kullandı.

Temel Karamollaoğluseçim