Önce İnsan Sonra Haber

Kılıçdaroğlu'ndan Baykal ve Cevheri'ye ziyaret..

Görüşmede, CHP Ankara Milletvekili Levent Gök, Baykal’ın eşi Olcay Baykal ve oğlu Aytaç Baykal da bulundu.

Gündem 31 Aralık 2022 Cumartesi / 1 yıl önce
Kılıçdaroğlu'ndan Baykal ve Cevheri'ye ziyaret..

Ekleyen: Kozmiktürk

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, önceki CHP Genel Başkanı Deniz Baykal’ı evinde ziyaret etti. Baykal’ın “seçim kampanyasında ben de görev almak istiyorum” dediği bildirildi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bu akşam önceki CHP Genel Başkanı, Antalya Milletvekili Deniz Baykal’ı evinde ziyaret etti. Görüşmede, CHP Ankara Milletvekili Levent Gök, Baykal’ın eşi Olcay Baykal ve oğlu Aytaç Baykal da bulundu. Kılıçdaroğlu, Baykal ve ailesinin yeni yılını kutladı.

Kılıçdaroğlu ve Baykal görüşmesinde; son siyasi gelişmeler başta olmak üzere İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkındaki yargı kararı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik “terör” soruşturması gündeme geldi.

Ayrıca CHP’nin İstanbul’da düzenlediği vizyon toplantısı da görüşüldü. Deniz Baykal’ın, siyasetin bilime ihtiyacı olduğunu vurguladığı, bu ihtiyaç nedeniyle vizyon toplantısının çok önemli olduğunu söylediği öğrenildi. Baykal’ın üniversitelerin akademik ve mali yönden çökertildiğini söylediği ve beyin göçü nedeniyle Türkiye’nin önemli bir tahribata uğradığını ifade ettiği belirtildi. Baykal’ın “İktidarın, halkın sırtına yıktığı borcu bir kaynak olarak sunduğu ve geleceğe önemli bir borç mirası bıraktığı” değerlendirmesini yaptığı belirtildi. 

Baykal’ın, CHP’nin Uludere katliamı ile ilgili gelişmeleri takibinin “Kürt sorununa sahip çıkılmasının en haklı ve meşru yolu olduğunu” söylediği aktarıldı.

Deniz Baykal’ın, CHP örgütlerinin seçimlerde dinamizm içinde, hırsla, heyecanla çalışmaları gerektiğini ifade ederek, “Seçim kampanyasında ben de görev almak istiyorum” dediği belirtildi.

Cevheri'ye ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, eski Adalet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Necmettin Cevheri ile bir araya geldi.

CHP'den yapılan yazılı açıklamaya göre, CHP lideri Kılıçdaroğlu ile Cevheri arasındaki görüşmeye, önceki dönem CHP Genel Başkanı Hikmet Çetin de eşlik etti.

Ankahaber

kılıçdaroğlubaykalcevheri