Önce İnsan Sonra Haber

Sinan Ogan: Sonuna kadar..

Oğan, cumhurbaşkanı adaylığından çekileceği, bu nedenle mitinglerini iptal ettiği iddialarına ilişkin açıklama yaptı.

Gündem 11 Mayıs 2023 Perşembe / 11 ay önce
Sinan Ogan: Sonuna kadar..

Ekleyen: Kozmiktürk

ATA İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan, cumhurbaşkanı adaylığından çekileceği iddialarıyla ilgili “Türk milletinin aziz evlatları, sonuna kadar mücadeleye devam edeceğiz. Son günlerde bize dönük artan provokasyon duyumları üzerine seçimin son günü herhangi bir olay yaşamak istemedik. O sebeple de bu akşam İstanbul’dayım. Lütfen bizim dışımızdaki hiçbir açıklamaya itibar etmeyiniz” açıklamasını yaptı.

ATA İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan, cumhurbaşkanı adaylığından çekileceği, bu nedenle mitinglerini iptal ettiği iddialarına ilişkin açıklama yaptı. Oğan’ın, bugün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım şöyle:

“Türk milletinin aziz evlatları, sonuna kadar mücadeleye devam edeceğiz. Son günlerde bize dönük artan provokasyon duyumları üzerine seçimin son günü herhangi bir olay yaşamak istemedik. O sebeple de bu akşam İstanbul’dayım. Haber Türk Tv’de. Yarın Ankara’da olacağım. Bize katılımlar bekliyoruz. Ankara’da olacağız. Lütfen bizim dışımızdaki hiçbir açıklamaya itibar etmeyiniz. "Ankahaber

sinanogan