Önce İnsan Sonra Haber

Türk Komandoları kardeş Azerbaycan'da...

Savaşta yer alan askerlerden 3 bininin geçit yapacağı belirtilen törende, ordunun kullanımı için verilen modern silah ve ekipmanlar da yer alacak.

Gündem 8 Aralık 2020 Salı / 3 yıl önce

Ekleyen: Kozmiktürk

Azerbaycan'da 10 Aralık Perşembe günü kutlanacak büyük zafer için Bakü'ye giden Türk komandosu zafer yürüyüşü öncesinde prova yaptı. Türk Komandosu Bakü sokaklarını "Vatan sana canım feda" marşıyla inletti.

Tarihi Dağlık Karabağ zaferinden sonra Azerbaycan'da 10 Aralık Perşembe günü kutlanacak büyük zafer için hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor.

Türk askeri de düzenlenecek yürüyüş öncesinde prova yaptı. Savaşta yer alan askerlerden 3 bininin geçit yapacağı belirtilen törende, ordunun kullanımı için verilen modern silah ve ekipmanlar da yer alacak.

Türk Komandosu Bakü sokaklarını "Vatan sana canım feda", "şehitler ölmez vatan bölünmez" diyerek sokakları inletti.

Azerbaycan’da 10 Aralık’ta düzenlenecek zafer töreni hazırlıkları devam ediyor.

Ermenistan'ın Azerbaycan'a saldırmasıyla başlayan çatışmalar yapılan anlaşma ile son buldu. Dağlık Karabağ'da zafer elde eden ve 300’den fazla yerleşim yerinin kurtarıldığı Azerbaycan’da Bayraktar SİHA'lar, 10 Aralık’ta yapılacak zafer töreninde sergilenmek üzere TIR'lara yüklendi. Kutlama Bakü'nün Azadlık Meydanı'nda yapılacak ve askeri geçit töreni düzenlenecek. Tören için Türk askeri de Azerbaycan'a gitti.

DHA

komandolarbakü