Önce İnsan Sonra Haber

Büyük Britanya küçük kaldı.. A Milliler ezdi..

A Milli Takım'da Shane Larkin 22, Şehmus Hazer 11, Melih Mahmutoğlu 10 sayıyla mücadeleyi noktaladı.

Spor 4 Temmuz 2022 Pazartesi / 2 yıl önce
Büyük Britanya küçük kaldı.. A Milliler ezdi..

Ekleyen: Kozmiktürk

Ergin Ataman yönetimindeki A Milli Basketbol Takımımız, FIBA 2023 Dünya Kupası Elemeleri B Grubu ilk tur son maçında Büyük Britanya ile karşı karşıya geldi. 12 Dev Adam, Dünya Kupası yolunda çıktığı kritik maçta rakibini 85-71'lik skorla yenmeyi başardı ve adını üst tura yazdırdı.

A Milli Basketbol Takımımız, FIBA 2023 Dünya Kupası Elemeleri B Grubu'nda Büyük Britanya kozlarını paylatı. Ergin Ataman yönetimindeki 12 Dev Adam, zorlu deplasmanda baştan sona önde götürdüğü mücadeleyi 85-71'lik skorla kazanarak adını üst tura yazdırdı. 

İkinci turda I Grubu’nda maçlarını oynayacak olan ay-yıldızlılar, Sırbistan, Letonya ve Belçika ile karşı karşıya gelecek.

A Milli Takım , Vertu Motors Arena’da oynanan müsabakaya müsabakaya Shane Larkin, Buğrahan Tuncer, Onuralp Bitim, Sertaç Şanlı ve Sadık Emir Kabaca ilk beşiyle başladı. Karşılaşmanın ilk yarısını milliler 42-31 önde tamamladı.

A Milli Takım'da Shane Larkin 22, Şehmus Hazer 11, Melih Mahmutoğlu 10 sayıyla mücadeleyi noktaladı. Büyük Britanya’da ise Myles Hesson 18 sayıyla oynadı.

İLK ÇEYREK SONUCU | Büyük Britanya 18-20 Türkiye

İLK YARI SONUCU | Büyük Britanya 31-42 Türkiye

ÜÇÜNCÜ ÇEYREK SONUCU | Büyük Britanya 51-62 Türkiye

MAÇ SONUCU | Büyük Britanya 71-85 Türkiye(Fanatik)

amillibaskettakımı