Önce İnsan Sonra Haber

Fenerbahçe.. İktidar yasakladı, mahkeme kaldırdı..

Kayseri 2. İdare Mahkemesi de bugün Kayserispor-Fenerbahçe maçında konuk takım taraftarına getirilen deplasman yasağı için yürütmenin durdurulmasına karar verdi. 

Spor 2 Mart 2023 Perşembe / 1 yıl önce
Fenerbahçe.. İktidar yasakladı, mahkeme kaldırdı..

Ekleyen: Kozmiktürk

Kayseri 2. İdare Mahkemesi, Kayserispor-Fenerbahçe maçı için getirilen deplasman yasağının yürütmesinin durdurulması karar verdi. 

Deprem arası sonrası 'hükümet istifa' sloganıyla açılan Süper Lig'in, 24. hafta maçında Fenerbahçe Kayserispor'a konuk olacak. Ancak, Fenerbahçe taraftarının 25 Şubat’taki Konyaspor maçı boyunca "Hükümet istifa” diye tezahürat yapması üzerine, Kayseri İl Güvenlik Kurulu deplasman tribününe taraftar yasağı getirmişti.

Bu karara da Fenerbahçe Kulübü itiraz etmişti. Kayseri 2. İdare Mahkemesi de bugün Kayserispor-Fenerbahçe maçında konuk takım taraftarına getirilen deplasman yasağı için yürütmenin durdurulmasına karar verdi. 

Buna göre, 4 Mart Cumartesi saat 19.00'da oynanacak Kayserispor-Fenerbahçe maçına Fenerbahçe taraftarı gidebilecek.

BEŞİKTAŞ TARAFTARI DA "HÜKÜMET İSTİFA" TEZAÜRAHATI YAPMIŞTI 

Fenerbahçe taraftarının 25 Şubat’taki Konyaspor maçı boyunca "Hükümet istifa” diye tezahürat yapmıştı. 27 Şubat’ta da İnönü Stadyumu’nda Antalyaspor’u konuk eden Beşiktaş’ın tribünlerinden aynı tezahürat yükselince MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, attığı tweet’lerde futbol müsabakalarının seyircisiz ya da ‘tedbir alınarak’ oynanmasını istemişti. Ankahaber

fenerbahçekayseritaraftaryasağımahkeme