Önce İnsan Sonra Haber

Galatasaray havaya girdi.. Gollü galibiyet..

Galatasaray'a galibiyeti getiren golleri 20'de Bafetimbi Gomis, 50' ve 69'da Kerem Aktürkoğlu kaydetti.

Spor 12 Eylül 2022 Pazartesi / 2 yıl önce
Galatasaray havaya girdi.. Gollü galibiyet..

Ekleyen: Kozmiktürk

Spor Toto Süper Lig’in 6. haftasında Kasımpaşa, sahasında karşılaştığı Galatasaray’a 3-2’lik skorla mağlup oldu.Yıldız futbolcular Mauro Icardi ve Juan Mata, Kasımpaşa mücadelesini tribünden takip etti.

Sarı-kırmızılılar, 1-0 geriye düştüğü karşılaşmadan 3-2'lik skorla galip ayrıldı. Galatasaray'a galibiyeti getiren golleri 20'de Bafetimbi Gomis, 50' ve 69'da Kerem Aktürkoğlu kaydetti. Kasımpaşa'nın gollerini ise 16'da Stephane Bahoken, 90'da Sadık Çiftpınar attı. Cimbom, aldığı bu galibiyetle ligde puanını 13'e yükseltti. Kasımpaşa ise 6 puanda kaldı.

Sarı-Kırmızılılar'ın hocası Okan Buruk, 3-2 kazanılan Kasımpaşa zaferini değerlendirdi. Oyundan ve tempodan memnun olan tecrübeli çalıştırıcı, "Maçın bütün bölümlerine hakim olarak oynadık. Top bizdeyen iyi hücumlar yaptık. Savunma geçişlerimiz de iyiydi. Takım oyunu ortaya çıktı, takım ruhu görünüyor artık. İştahımız var" yorumunu yaptı.

Son haftaların eleştirilen ismi Kerem Aktürkoğlu'nun 2 gol atmasını da değerlendiren tecrübeli çalıştırıcı, "Geçen hafta basın toplantısında 'Kerem çok çalışıyor' dedim. Bazen üzerinizde baskı olabiliyor, istediklerinizi yapamıyorsunuz. Kerem için oyun içinde de dışında da uyarıları yapıyoruz gelişimi için. Attığı gol önemliydi, hemen ardından 2. golü geldi. Geçen seneki Kerem'i göreceğiz yine. Geçen sene kahramandı. Her antrenman sonrasında şut çalışmasını yapıyor. Bugün de karşılığını aldı. Kerem'e güveniyoruz, Galatasaray adına uzun yıllar önemli işler yapacak" ifadelerini kullandı.

Galatasaray'ın tecrübeli forveti Bafetimbi Gomis, 3-2 kazandıkları Kasımpaşa maçının ardından konuştu. Zor bir maç oynadıklarını dile getiren 37 yaşındaki golcü, Yunus Akgün ve Kerem Aktürkoğlu'na da övgüler yağdırdı.

Galatasaray'ın yıldız kanat oyuncusu Kerem Aktürkoğlu, 3-2 kazandıkları Kasımpaşa maçının ardından konuştu. Takıma faydalı olmak istediğini vurgulayan Kerem, zaman zaman eleştirilerden etkilendiğini aktardı, takım arkadaşlarının kendisine çok destek olduğunu ifade etti, ''Çoğu zaman eleştiriler oluyor. Yükselişler geldiği zaman övgüler de çok fazla oluyor. Bunlara kendimi kaptırmak istemiyorum. Zaman zaman bunlardan etkilendim. Bunu bir şekilde kıracağıma düşünüyordum.'' dedi.

Başkan Dursun Özbek, maçın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Galatasaray'ın her sene Avrupa'da yer alması gerektiğini belirten Dursun Özbek, "Galatasaray bir Avrupa takımıdır. Avrupa'daki Türkiye'nin en büyük, en başarılı temsilcisi Galatasaray'dır. Galatasaray'ın her zaman, her sene Avrupa'da olması gerekir." dedi.Fanatik

gskasımpaşa