Önce İnsan Sonra Haber

İş birliği son derece iftihar edeceğimiz durumda..

Galatasaray tesislerinde hem bu stadın yöneticileri hem de Galatasaraylılar, spor takımları, gençler, herkes ayaklandı ve geldi.

Gündem 8 Şubat 2023 Çarşamba / 1 yıl önce
İş birliği son derece iftihar edeceğimiz durumda..

Ekleyen: Kozmiktürk

AFAD’ın başlattığı yardım kampanyasına destek veren Trabzonspor tarafından dün Kahramanmaraş’taki depremzedeler için gönderilen iki tıra ilave olarak bugün de ihtiyaç malzemelerini taşıyan tır ve takım otobüsü Malatya’ya hareket etti.

MKE Ankaragücü, depremzedelerin ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla 11. yardım tırının bölgeye hareket ettiğini duyurdu.

MKE Ankaragücü'nün sosyal medya hesabından konuyla ilgili yapılan paylaşımda, "Kulübümüz tarafından, deprem bölgesine ulaştırılmak üzere 11. tırımız AFAD ile koordineli olarak afet bölgesine doğru yola çıktı" denildi.

Galatasaray Üniversitesi Akademisyeni ve tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı, Ali Sami Yen Spor Kompleksi Nef Stadyumu’na gelerek durmaksızın devam etmekte olan yardım kampanyası çalışmalarını gözlemledi.

Yardım noktasında bulunan vatandaşlara ile çalışanlara seslenen Ortaylı, "İş birliği son derece iftihar edeceğimiz durumda. Galatasaray tesislerinde hem bu stadın yöneticileri hem de Galatasaraylılar, spor takımları, gençler, herkes ayaklandı ve geldi. Bu acı günde kıvanç verici bir durum. Daha da gelecekler. Öbür takımlar da kendi stadyumlarında ve merkezlerinde aynı şekilde çalışıyorlar. Yorulmayın. Çalışamayacak gibi olursanız yerinize adam koyun. Dinlenin. Okullar bir hafta tatil. İcabında üniversite tatilini daha fazla uzatırız ki üniversite gençliği gelsin. Oraya gidenler var. Jeolojiyi bilen vadiyi, mağaraları tanıyan insanlar bu gibi şeyleri iyi biliyor. Bu iş yürüyecek. Toplum böyle kurulur. Sizinle iftihar ediyoruz. Sağ olun" diye konuştu.Fanatik

ilberortaylı