Önce İnsan Sonra Haber

ANAP Genel Başkanı: Çözümde varız

Türkiye'nin çözüme odaklanmasından ve çözümü konuşmasından yana olduklarını dile getiren Çelebi, Kılıçdaroğlu ile bu çerçevede, güzel, yapıcı bir görüşme gerçekleştirdiklerini anlattı.

Gündem 12 Nisan 2018 Perşembe / 6 yıl önce
ANAP Genel Başkanı: Çözümde varız

Ekleyen: Kozmiktürk

CHP'de ittifak temasları başladı. Kemal Kılıçdaroğlu, dün  ANAP Genel Başkanı Çelebi ile bir araya geldi. Bugün de Meral Akşener ile görüşecek. Kılıçdaroğlu 2019'da yapılacak seçimler için ittifak zemini yokluyor.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Anavatan Partisi Genel Başkanı İbrahim Çelebi ile Mecliste bir araya geldi. 

Çelebi, Kılıçdaroğlu'nu TBMM'deki makamında ziyaret etti. 

Yaklaşık yarım saat süren görüşmenin ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Çelebi, sorunları herkesin tartıştığını, bunları tekrar dile getirmek gibi niyetlerinin olmadığını ifade etti. 

Türkiye'nin çözüme odaklanmasından ve çözümü konuşmasından yana olduklarını dile getiren Çelebi, Kılıçdaroğlu ile bu çerçevede, güzel, yapıcı bir görüşme gerçekleştirdiklerini anlattı. Çelebi, "Çözümü arayan, çözümü konuşan her şeyde Anavatan Partisi olarak varız" dedi. 

Çelebi, gazetecilerin Kılıçdaroğlu ile görüşmesinde ittifakın gündeme gelip gelmediği sorusuna ilişkin, "Seçim yok, seçimlere 1,5 yıl varken Türkiye'nin de bunca sorunları varken, sadece Türkiye'nin gündemi ittifaklarmış gibi... Biz bunu doğru bulmuyoruz. Buraya ittifak görüşmesi için gelmedik, Türkiye'nin sorunlarına çözüm bulabilir miyiz diye geldik. İttifakların şimdiden Türkiye'nin bir numaralı gündemi gibi konuşulmasını da doğru bulmuyorum." değerlendirmesin bulundu.

Kemal KılıçdaroğluANAP Genel Başkanı Çelebi